FULLBOKAT: Skatteseminarium om skattefördelar vid bosättning utomlands

22sep17:0018:15FULLBOKAT: Skatteseminarium om skattefördelar vid bosättning utomlandsStockholm 22 september 17.00

Evenemangsdetaljer

OBS! Seminariet är fullbokat och går därför inte att anmäla sig till. Maila gärna henrik@settlalaw.com om du har önskemål om fler seminarier.

Vilka skattefördelar kan uppstå om du väljer att bosätta dig utomlands?

Under kvällens skatteseminarium fördjupar vi oss i vilka skattefördelar som kan uppstå om du väljer att flytta till Portugal, Malta, Frankrike eller Österrike. Fokus kommer att vara på de skattefördelar som kan uppstå vid pensionering i Portugal, Malta, Frankrike och Österrike, samt på skattefördelar som kan uppstå om du säljer eller tar utdelningar från ditt svenska företag i samband med en utlandsflytt.

Lombard International kommer att presentera fördelarna med att använda sig av kapitalförsäkring vid bosättning utomlands.

GARANTUM och DWM NORDIC kommer att redogöra för läget i den globala ekonomin samt presentera aktuella investeringsalternativ.

Vi har ett begränsat antal platser*, så anmäl dig redan idag! Vi bjuder på lättare förtäring. Vänligen maila om ni har några allergier: henrik@settlalaw.comSista anmälningsdatum är 20 september.

*Med anledning av Covid-19 kommer antalet deltagare att vara mer begränsat och seminariet kommer att genomföras i en stor lokal med avstånd mellan åhörarna. Vid frågor kring detta kontakta oss.

Varmt välkomna till detta kostnadsfria seminarium! Evenemanget sker i samarbete med Garantum och DWM NORDIC.

Mer

Tid

22 september, 2021 17:00 - 18:15(GMT+00:00)

Adress

Garantums kontor

Norrmalmstorg 16, 3 TR

Other Events

Get Directions