Om Settla Law

Mer över i plånboken när du lever drömmen

Många ser skattejuridik vid flytt utomlands som ett nödvändigt ont – en djungel av administration, granskningar och pappersarbete som stjäl både tid och pengar. Att två länders regler och avtal ska beaktas gör så klart inte saken lättare. Faktum är att många ger upp när de inser hur mycket det finns att tänka på.

Men det är ju anledningen till att vi finns här.

Vi vill inte att skattefrågor ska kännas som ett hinder för att förverkliga drömmen. Det är därför vi fokuserar på de många möjligheterna istället. Vi ger dig en tydlig överblick av de olika stegen i processen och vi vågar lova att du alltid tjänar på att anlita oss. Med vår hjälp optimerar du inte bara din skatt som pensionär eller företagare, du får också en bättre insyn i hur skattejuridiken fungerar. Något du kommer att ha användning av också på lång sikt.

Settla Law är en juristfirma med bas i Portugal. Då vi själva älskar att bo här, slår vårt hjärta lite extra för dig som planerar att flytta hit eller till något annat EU-land med mycket solsken och skratt, men desto mindre skatt. De kunder som kommer till oss har olika stora behov. Vi sätter därför prislappen på vårt arbete därefter. När vi fått en klar bild över dina juridiska utmaningar, kan vi skräddarsy ett paket som passar just dig.

Välkommen att ta steget ut i världen med Settla Law.

Våra tjänster Seminarier Kontakta oss